У току су фасадерски и унутрашњи радови на објекту Гарни спа хотела у Бањској

by Sanja Sevic

Привремени орган општине Звечан, у сарадњи са Канцеларијом за Косово и Метохију активно ради на реализацији пројекта изградње Гарни спа хотела у Рајској Бањи у Бањској.

Објекат Гарни спа хотела (у оквиру прве фазе) има укупну бруто површину од 1332 м², са смештајним капацитетима у форми четири апартмана и десет студија, као и пратеће садржаје (хол, рецепција, лоби, ресторан, прихватна кухиња, санитарни блок, вертикална и хоризонтална комуникација, технички простор).

У току су фасадерски радови на објекту Гарни спа хотела, као и глетовање и кречење унутрашњих просторија истог. Недавно су завршени керамичарски радови и спроводе се припремне радње за уградњу унутрашње столарије и санитарне галантерије.

2016. године отворени су први базени на отвореном, затим комплекс затворених базена са термалном и хладном водом, као и визиторски центар који ради пуним капацитетом и прима госте.

Након спроведених бројних активности ради стварања инфраструктурних услова, формирања комплекса отворених базена, Spа&Wellness капацитета, изградње Визиторског центра и осталих пратећих активности у насељу Бањска, установљена је потреба за јачањем смештајних капацитета.

Средства за реализацију пројекта обезбедила је Влада Републике Србије преко Канцеларије за Косово и Метохију. Вредност пројекта је око 121 милион динара.

Повезани чланци

Skip to content