Николија Петронијевић из Жеровнице освојила златне медаље на Балканском и Европском такмичењу у powerliftingu

by Marko R

Млада Николија Петронијевић из Жеровнице, студент прве године медицине, освојила је златне медаље на Балканском и Европском такмичењу у поwерлифтингу.
Да припаднице лепшег пола и те како знају да буду конкуренција јачем полу, уверила нас је наша Николија која је освојила укупно две златне медаље на два такмичења, у Словенији и Црној Гори.

За ова такмичња ова млада и изузетно храбра спортисткиња се вредно припремала, распоређујући снагу на прави начин, победила је подигавши 285 кг за укупан скор.
Као у сваком послу и у спорту је потребно много труда и пожртвовања. Колико год била успешна, сама Николија сва даља такмичење не може да изнесе. На све те проблеме препознала је наша општина, пруживши финансијску подршку нашој Николији за одлазак на оба такмичења. Сваки успешан рад младих се мора подржати и наградити.

Николија се захвалила општини и председнику Тодосијевићу који су обезбедили финансијске трошкове и на тај начин јој омогућили да наш Звечан представи на најбољи начин.
,,Без подршке своје општине не би могла да одем на такмичење и оставарим тако добар резултат. Са друге стране, то је био ветар у леђа, знајући да има подршку свог места“.

Повезани чланци

Skip to content