Привремени орган општине Звечан обезбедио ранчеве за малишане из ПУ “Лане”

by Marko R

Председник Привременог органа општине Звечан Иван Тодосијевић је у друштву сарадника, уручио малишанима из ПУ “Лане” Звечан ранчеве, као вид мале помоћи и пожелео успешан почетак школске године који је пред њима. Средства за куповину ранчева за малишане, обезбеђена су из општинског буџета.

Уз помоћ својих васпитача, предшколци су приредили прередбу и на тај начин изказали захвалност челницима општине на овако дивном гесту.

„Хвала вам пуно на овом лепом дочеку и дивном програму, као што сте рекли, малим кораком улазите у велики свет, заиста је то тако, оно што бих ја вама желео да поручим је да учите, да будете добри људи, образовани, успешни и да знате да можете да рачунате увек на нас, јер смо ми ту колико год можемо да помогнемо и донекле усмеримо ка правом путу, путу правих вредности, знања и учења“, истако је Тодосијевић.

Привремени орган општине Звечан је још једном показао жељу да брине и води рачуна о будућности своје деце и из године у годину се труди да унапреди школство и услове школовања на својој територији.

Повезани чланци

Skip to content