Општинa Звечан уз подршку Канцеларије за КиМ обезебедила новогодишње пакетиће за новорођене малишане

by Marko R

Највећи успех је видети насмејано и задовољно дете, а да тако буде, у сусрет новогодишњим празницима, потрудила се општина Звечан која је уз подршку Канцеларије за Косовоу и Метохију за све новорођене малишане са подручја општине, обезбедила пакетиће у вредности од 9.793 динара.

У општини Звечан од почетка године до данас рођено је 97 беба, што је дупло више у односу на прошлу годину а то представља наду да ће ово место имати још више млађих нараштаја.

Срећне новогодишње празнике деци и њиховим родитељима пожелео је и председник општине Звечан Иван Тодосијевић који је истакао, да ће општина настојати из године у годину да улаже у све активности које доприносе унапређењу положаја деце и омладине и целокупан садржај који доприносе развоју деце на овим просторима.

„Важно је да покажемо колико су нам деца битна али да смо и упркос напетој безбедносној ситуацији, успели да и ове године обрадујемо наше најмлађе суграђане и улепшамо им предстојеће празнике. Надам се да ће ово постати традиција и да ћемо у наредним годинама моћи да се похвалимо да смо увећали број деце којој ћемо поклонити слаткише са намером да им улепшамо празнике.“

Општина Звечан се захваљује Канцеларији за Косову и Метохију јер са радошћу и поносом сваке године приређује пакетиће за наше најмлађе са жељом да следећа година буде још успешнија и боља од претходне и у већем броју.

Повезани чланци

Skip to content