Председник Тодосијевић обишао прваке и честитао им полазак у школу

by Marko R

„Само знање је моћ”, рекао је Френсис Бејкон, чувени филозоф, државник и есејиста, а ми ћемо искористити ову мисао као поруку свим ђацима јер, чувени први септембар је закуцао на свим школским вратима и школска година је одлучно почела.
Данас је у Oсновној школи “Вук Караџић Звечан” било свечано. Прваци су топло дочекани, а целом догађају присуствовали су председник Привременог органа општине Звечан, Иван Тодосијевић и градоначелник Звечана, Драгиша Миловић. Они су са својим тимовима првацима поделили ранчеве и пернице и пожелели им срећу у будућем школовању. Такође, истог дана посетили и истурено одељење у Грабовцу.

Председник Тодосијевић је честитао деци, родитељима и школском особљу почетак нове школске године.
„Имам посебно задовољство да са вама поделим радост због почетка нове школске године. Оно што бих ја желео вама да поручим јесте, да учите, да будете добри људи, образовани, да осим нових знања, стекнете и нове пријатеље, јер пријатељства стечена у школи, обично остану за цео живот. Запосленима у просвети желим успешан почетак школске године и да у новој школској години успешно реализујете своје наставне планове и програме“.

Повезани чланци

Skip to content