[видео]„Рајска бања“ Бањска добитник престижне награде Београдски победник 2021

by veljko

Свечана додела награде Београдски победник 2021,  одржана je 20.10.2021.године у хотелу Hyatt Regency, у Београду.

Ова награда се додељује од 2003.године, истакнутим појединцима и организацијама који су остварили изузетне резултате у пословању и успех у односу на конкуренцију.

Са поносом истичемо да је  „Рајска бања“ Бањска, овогодишњи  добитник ове престижне награде за постигнут изузетан успех у пословању, која је уручена директору, господину Данилу Делибашићу.

Као један од најзначајнијих догађаја, додела награде Београдски победник, и ове године окупила је бројне успешне појединце и организације у различитим категоријама.

Делибашић је истакао да је велика част примити овакву награду као и сама чињеница да је неко препознао труд свих запослених.

“Ту смо да покажемо лепоте и чари онога што даје наша Бањска. За то је најзаслужнији наш краљ МИлутин који је зидао и правио давних година када је видео да Бањска има душу а сада наставио и препознао и наш председник Александар Вучић који је наставио да гради”, рекао је Делибашић.

Он је додао да се тренутно у Бањској гради хотел и стационар за старије особе.

“Велику помоћ и подршку имамо и од општине Звечан и председника Општине Ивана Тодосијевића, а на нама је да се и даље трудимо да побољшамо услове, све у корист и задовољство наших гостију”, истакао је Делибашић.

Повезани чланци

Skip to content