Тодосијевић: Вакцина живот значи

by Sanja Sevic

Због изузетно погоршане епидемиолошке ситуације и повећаног броја заражених вирусом COVID – 19 на територији општине Звечан, председник Привременог органа општине Звечан, Иван Тодосијевић данас је одржао састанак са директорима свих јавних институција на територији општине Звечан, на тему тренутне епидемиолошке ситуације и вакцинације.

Састанку је присуствовао и директор Дома здравља Звечан, др. Иван Васић који је присутнима указао на озбиљност тренутне епидемиолошке ситуације и на важност процеса вакцинације грађана у борби против вируса COVID – 19.

Са састанка је послат апел свим директорима, запосленима у институцијама, као и суграђанима да се масовно одазову позиву Републике Србије за вакцинацију, указујући на максималне напоре који су уложени како би се обезбедила вакцина.

Грађани се могу пријавити за вакцинацију код свог изабраног лекара у Дому здравља Звечан. За све заинтересоване, обезбеђен је превоз до пункта за вакцинацију у Рашки, а доступне вакцине су кинеска „Sinofarm“ и руска „Sputnjik V“.

Вакцина живот значи, и само вакцинацијом можемо заштити себе и своје најближе.

Повезани чланци

Skip to content