Тодосијевић даривао породицу Ђурић у Лозишту

by Sanja Sevic

Председник Привременог органа Општине Звечан, г-дин Иван Тодосијевић са сарадницима обишао је социјално угрожену породицу Ђурић у Лозишту, и донео им поклоне како би  што лепше провели новогодишње и божићне празнике. Општина Звечан до сада је пуно помогла овој породици.

Трочлана породица Ђурић из Лозишта код Бањске, сем социјалне помоћи и дечијег додатка нема других примања. До прошле године Ђурићи су живели у много тешким условима. Захваљујући Општини Звечан и Канцеларији за КиМ ова скромна породица новогодишње празнике дочекује у свом новом дому. Речима не могу да изразе захвалност онима који им помажу.

Захвалили су посебно председнику Привременог органа Општине Звечан Ивану Тодосијевићу.

„По традицији сваке нове године прво обиђем породицу Ђурић којима смо захваљујући Влади Србије и Канцеларији за КиМ , прошле године изградили кућу и они ове године дочекују новогодишње и божићне празнике у новом дому“, рекао је Тодосијевић.

Он им је уручио и поклоне, а обећао је да ће Општина у овој годину настојати да помогне свим социјално угроженим породицана на територији општине Звечан.

 

Извор: ТВ Мост

Повезани чланци

Skip to content