Традиционално и ове године, општина Звечан и Туристичка организација општине Звечан на 44. међународном сајму туризма

by Marko R

Општина Звечан и Туристичка организација општине Звечан, представила се на 44. међународном сајму туризма у Београду, који ће трајати од 23 – 26. фебруара. На сајму ће учествовати најзначајније туристичке агенције, oпштине, бање, удружења и организације, хотели, туристички центри . Општина Звечан и Туристичка организација општине Звечан се представила на заједничком изложбеном простору Канцеларије за КиМ, на којем је приказана комплетна туристичка понуда.

Општина Звечан се може похвалити са изузетно богатим природним и културно-историјским споменицима, захваљујући чему се њене туристичке могућности котирају јако високо. Развој туризма у општини Звечан, биће усмерен на одрживи економски развој, базиран првенствено на квалитетној туристичкој понуди у Бањској, Spa&Wellness центар „Рајска Бања“, затим, твђава Звечан, бројни манастири – Бањска, Соколица, Девина Вода, многобројна културна и спортска дешавања, неколико арихеолошких локалитета и нематеријално наслеђе – обичаји, традиција, песме и игре овога краја.

Сајам туризма је прилика за сусрете пословних људи у туристичком, хотелском и угоститељском бизнису, за посетиоце могућност за ексклузивне сајамске погодности за путовања према различитим афинитетима, породична путовања, путовања за младе, егзотичне дестинације, спа викенди, одмор и опоравак у бањама, еко и активни туризам.

Целодневна дешавања, презентације, промоције, дегустације специјалитета и укуса свих крајева, уз дружења и незаборавне сусрете, разлог су зашто посетиоци воле и ишчекују овај велики догађај.

Повезани чланци

Skip to content