Реконструкција и асфалтирање улице Немањића у Звечану и пута за Мали Звечан

by Marko R

На локалном путу, улице Немањића и пута за Мали Звечан, на коме су, у претходном периоду обављени припремни радови, ових дана је кренуло асфалтирање. Реч је о деоници у укупној дужини од 1,780 м и просечне ширине од 5,0 м, и захваљујући финансирању Канцеларије за Косово и Метохији, сви радови би требало да се заврше у уговором предвиђеном року.

Улица Немањића је једна од најфреквентнијих у насељу, а превасходно јер представља везу са приступним путем за насеље Мали Звечан. Коловозна површине улице и приступног пута је дотрајала услед бројних оштећења, спроведених радова на реконструкцији инфраструктурних водова, као и свакодневног кретања грађевинске механизације.

Председник Тодосијевић је нагласио, да су кренули завршни радови на асфалтирању и реконструкцији улице Немањића и пута за Мали Звечан, тако да ће тиме бити олакшан саобрађај и транспорт за све грађане Звечана, али да ту неће бити крај, већ ће се општина потрудити да и у наредном периоду настави улагање у локалну и путну инфраструктуру.

Наведене деонице су само један од инфраструктурних пројеката које општина планира реализовати и на тај начин ће битно доприниети економском и друштвеном развоју нашег града и наше општине Звечан.

Повезани чланци

Skip to content