Малишани ПУ “Лане” обележили Међународни дан детета манифестацијом “Растимо уз плес”

by Marko R

Малишани ПУ “Лане” из Звечана обележили су Међународни дан деце манифестацијом “Растимо уз плес” која је одржана на тениском терену у Звечану. Предшколци су припремили сценски наступ, у којем је учествовало више од 220 малишана.

Директорица ПУ “Лане” Зорица Кељановић је отворила манифестацију рекавши да је она лепа и корисна и да је приоритет заједнице градити позитивне личности у деци.

“Ако постоје пречице до радости, онда плес представља циљ. Осмеси на лицима деце и посматрача кажу да је манифестација лепа и корисна и зато је настављамо, јер је приоритет заједнице, да градимо позитивне личности у нашој деци” рекла је Кељановић.

Предшколска установа “Лане” упутила је захвалност председнику Привременог органа општине Звечан Ивану Тодосијевићу на доброј сарадњи као и осталим општинским службама.

Суграђани и родитељи су са задовољством пропратили манифестацију и аплаузима наградили малишане. На крају су свим учесницима додељена признања, за уложен труд и учешће у овом дивном догађају. Манифестација “Растимо уз плес” се традиционално организује у више градова Србије, којом се обележава 1. јун – Међународни дан детета.

Извор: Радио Косовска Митровица

Повезани чланци

Skip to content