Директор ЈКСП „Звечан“, Ненад Радовановић, угостио је колеге и пријатеље из Крагујевца

by Marko R

Директор ЈКСП „Звечан“, Ненад Радовановић, угостио је у Рајској Бањи колеге и пријатеље из Крагујевца, између осталог, директора ЈКП ,,Шумадија“, Марка Вујновића, са извршним директорима, представницима синдиката, заменика градоначелника Александра Лазовића и директора Агенције за лекове Србије, Сашу Јаћовића.

Током боравка гости из Крагујевца су имали прилику да посете манастир у Бањској и Соколици. Приликом посете, кроз разговор са мати Макаријом, упознали су се са историјом и начином живота у манастирима.

„Задовољство нам је што смо имали прилику да у нашем граду угостимо колеге из Крагујевца, што је била добра прилика да се упознамо, дружимо и разменимо искуства и нове идеје које ће допринети унапређењу рада и развоју комуналних предузећа“, истакао је директор Радовановић.

И гости и домаћини изразили су наду да је ово почетак једног лепог пријатељства и обострано корисне сарадње. У прилог томе, директор ЈКП ,,Шумадија“ је у знак захвалности на гостопримству упутио позив директору Ненаду Радовановићу, да са сарадницима буде гост у Крагујевцу и самим тим учврсте оформљену везу.

Повезани чланци

Skip to content