Привремени орган општине Звечан наставља да спроводи програм расподеле подстицајних средстава за развој на територији КиМ

by Marko R

На име спроведеног конкурса у месецу априлу и мају ,Привремени орган општина Звечан наставља да спроводи програм расподеле и коришћења подстицајних средстава за развој пољопривреде и прерађивачке делатности на територији Косова и Метохије.

Опрема за прераду и производњу меса и месних производа уз присуство општинске комисије, додељена је фирми Мирјане Радосављевић “БАКРАКОП” – Звечан.

Мирјана је изразила велику захвалност и истакала, да ће ова опрема много значити за нас, као малог произвођача, тако да нам овакви пројекти и опрема које пружа Општина Звечан, много значе у даљој производњи и ширењу нашег пословања, а и генерално о будућности наше фирме.

Председник Тодосијевић је на тај начин показао још једном вољу и жељу да подржи домаћинства којима је неопходна подршка за рад и напредак у даљем пословању и тиме допринесе развој, не само тог домаћинства, већ целе општине Звечан.

Повезани чланци

Skip to content