Председник Тодосијевић уручио вредну медицинску опрему Дому здравља Звечан и КБЦ-у Косовоска Митровица

by Marko R

Председник привременог органа општине Звечан Иван Тодосијевић уручио је Дому здравља Звечан и КБЦ-у Косовска Митровица вредну донацију медицинске опреме.
“Набавком ове медицинске опреме у потпуности ће унапредити ефикасност и доступност свих видова здравствене заштите за пацијенте болница. Рад у установама је изузетно тежак, јер тренутно је велика пандемија COVID -19, па ће ова вредна донација умногоме допринети побољшању услова за лечење пацијената. Захваљујући овој донацији имаћемо много ефикаснију и безбеднију здравствену услугу“, истакли су из здравствених установа.
Привремени орган општине Звечан уз подршку Канцеларија за Косово и Метохију, чини све да помогне нашим лекарима, медицинским сестрама и осталом особљу, управо због тога што су наши лекари и медицинске сестре прави хероји и на првој линији одбране живота у борби против короне. Здравствена заштита је питање које се тиче свих грађана наше општине, те стога Привремени орган ће се потрудити да континуирано улаже и унапређује здравствени систем.

Повезани чланци

Skip to content