Председник Тодосијевић уручио стипендију талентованом фудбалеру Новаку Марковићу

by Marko R

Председник привременог органа општине Звечан Иван Тодосијевић, примио је данас младог талентованог фудбалера Новака Марковића из села Дољани. Талентованом Марковићу, општина Звечан доделила је стипеднију у циљу давања подршке и одласка даљем спортском усавршавању у ФК Црвена Звезда Београд. Стипендија се исплацује у 12. месечних рата у висини месечних примања од 15.000,00 дин.

У циљу давања подстицаја развоја талентованих спортиста који постижу резултате у области спорта, председник Тодосијевић је истакао да има разумевање за њих и изнад свега жели да им пружи подршку у даљем усавршавању, а такође тиме жели показати важност да се деци укаже на све користи здравог и правилног начина живота који спорт прижа. Један од приоритета општине Звечан је да обезбеди најмлађим спористима што више садржаја где би могли квалитетно да проведу своје слободно време и на тај начин унапредимо њихово одрастање и напредак.

Родитељи талентованог Новака Марковића и тренер Његош Булатовић, изразили су захвалност општини Звечан и председнику Тодосијевићу због подршке коју су дубили и због могућности да у директном разговору са председником искажу своје захтеве, као и то што се на њих брзо одговара, а проблеми решавају.

Повезани чланци

Skip to content