Тодосијевић обишао радове на деоници сеоског пута Шарен камен – Вилиште – Ловац

by Sanja Sevic

Председник Привременог органа општине Звечан, Иван Тодосијевић данас је обишао радове на деоници сеоског пута Шарен камен – Вилиште – Ловац, на територији општине Звечан.

У току су радови на реконструкцији деонице сеоског пута Шарен камен – Вилиште – Ловац, у дужини од 5 километара. Радове насипање каменим агрегатом и ваљања на овој деоници изводи ЈКСП „Звечан“, а средства за ове намене издвојена су из буџета Општине Звечан.

Лош макадамски пут био је главни проблем житеља села Вилиште и Ловац, што је зими представљало додатни проблем, због немогућности проласка возила до локалног пута. Мештани села изразили су речи захвалности председнику Ивану Тодосијевићу и Општини Звечан, на свесрдној помоћи, истакавши да ће им нова деоница пута знатно олакшати услове за живот, обзиром да су вољни да остану на својим огњиштима и наставе да се баве пољопривредом и воћарством.

Председник Иван Тодосијевић истакао је да је установљена потреба за израдом деонице сеоског пута, за шта је Општина Звечан издвојила сопствена средства, у циљу помоћи грађанима на територији општине Звечан, како би им се обезбедили нормални услови за живот и тиме омогућио њихов даљи останак.

Општина Звечан ће и у наредном периоду спроводити акције помоћи грађанима којима је иста неопходна.

Повезани чланци

Skip to content