Тодосијевић обишао радове на изградњи стамбене зграде у Грабовцу

by Sanja Sevic

Председник Привременог органа општине Звечан, Иван Тодосијевић данас је обишао радове на изградњи стамбеног објекта у Грабовцу, на територији општине Звечан.

У току је изградња стамбеног објекта са 12 стамбених јединица у селу Грабовац, на територији општине Звечан, нето површине стана 65,37 м², бруто површине 69,87 м², који ће бити намењени младим брачним паровима и стамбено – угроженом домицилном становништву из Грабовца, а у циљу њиховог стамбеног збрињавања. Радове на изградњи објекта изводи “РАД 028“.

Средства за реализацију пројекта, чија укупна вредност износи 46.107.325,50 динара, издвојена су из буџета Владе Републике Србије, преко Канцеларије за Косово и Метохију.

Председник Иван Тодосијевић нагласио је да је ово још један показатељ да држава Србија мисли на свој народ на Косову и Метохији, стога велику захвалност упућује председнику Александру Вучићу и Влади Републике Србије на максималном труду и улагању напора, како би се обезбедили нормални услови за живот и тиме омогућио останак и опстанак нашег народа на овим просторима.

Повезани чланци

Skip to content