Тодосијевић уручио новогодишње пакетиће деци и младима са сметњама у развоју из Удружења родитеља „Подржи ме“

by Sanja Sevic

У сусрет новогодишњим и Божићним празницима, председник Привременог органа општине Звечан, Иван Тодосијевић са руководиоцем друштвених делатности, Љиљаном Аксентијевић посетио је Удружење родитеља „Подржи ме“, и том приликом уручио новогодишње пакетиће деци и младима са сметњама у развоју, са подручја општине Звечан.

Ивана Ракић – председница Удружења родитеља „Подржи ме“  захвалила се председнику Ивану Тодосијевићу и општини Звечан на свесрдној помоћи.

Након поделе пакетића, председник Привременог органа Иван Тодосијевић пожелео је деци и њиховим родитељима пуно здравља и среће у Новој години, и да не скидају осмех са лица, додавши да је општина Звечан од самог почетка подршка овом удружењу и да ће и у будућности наставити заједничку сарадњу у складу са својим могућностима.
Тим поводом, Ивана Ракић уручила је председнику Привременог органа захвалницу за разумевање и несебичну подршку деци и младих са потешкоћама у развоју.

Захвалницу је такође уручила и руководиоцу друштвених делатности, Љиљани Аксентијевић, за њену несебичну хуманост и сарадњу са удружењем кроз доделу донације за децу и младе са потешкоћама у развоју.

Повезани чланци

Skip to content