САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

by Sanja Sevic

Због епидемиолошке ситуације изазване пандемијом коронавируса, прослава Дана општинe Звечан биће прилагођена новонасталој ситуацији.

„Као и увек, поштујући препоруке своје државе, овога пута у борби против глобалне пандемије која није ни нас заобишла, општина Звечан свој 29. рођендан неће обележити уз званице и драге госте. Али, то није разлог да се не подсетимо да наши суграђани већ три деценије успешно бране своја огњишта, идентитет и интересе своје отаџбине. Држава Србија им узвраћа љубављу, подршком и сталним улагањем у бољи живот и убрзан развој наше општине. Стога је извесно да су народ, општина и држава Србија нераскидива веза и моћ  којом ћемо победити сва зла овог света, па и ово последње, коронавирус.

Нећемо одустати од борбе за сваког грађанина, свако домаћинство и институцију којима показујемо да смо ту и да нас може бити само више. Нашим суграђанима желим да остану, као и увек, јаки, одговорни и сложни, и обећавам да ћемо следећи, јубиларни 30. рођендан прославити још јачи и постојанији. Ценећи досадашње резултате, марљивост, рад и  постигнути успех наших ученика, општина Звечан ће најбољим ђацима генерације основних и средње школе доделити и ове године захвалнице и вредне новчане награде. С вером у Бога и Петровдан, а уз снажну подршку Београда, имамо будућност… Живели!“

 

                                                                                                                         ПРЕДСЕДНИК ПРИВРЕМЕНОГ ОРГАНА

                                                                                                                                              Иван Тодосијевић

Повезани чланци

Skip to content