Општина Стара Пазова донирала помоћ Општини Звечан

by Sanja Sevic

У овим тешким временима када српски народ води још једну, овог пута можда и најтежу битку против невидљивог непријатеља који прети да угрози све нас и у тренуцима када је сваки сачувани живот подједнако важан, помоћ која је општини Звечан стигла од братске општине Стара Пазова још једном показује истинску бригу и пажњу.

Председника општине Стара Пазова, Ђорђа Радиновића који својим хуманим делима чини све да умногоме олакша како живот житеља наше општине тако и рад наших здравствених радника који су најдиректније укључени  у борби  против  вируса COVID-19. Наиме, помоћ која се састоји од стотину креветских постељина, заштитних визира и заштитних одела за вишекратну употребу, као и заштитне маске и рукавице.

Радиновић је донирао општини Звечан ову значајну помоћ, а Председник Иван Тодосијевић даље је упутио Дому здравља у Звечану и КБЦ Косовска Митровица.

Председник општине Звечан, Иван Тодосијевић истиче да је ово још један пример и показатељ  братске, пријатељске и истинске подршке челника општине Стара Пазова, који и у овим тешким данима никада не заборављају свој народ на  Косову и Метохији.

Повезани чланци

Skip to content