Одржана четврта седница Кризног Штаба  Општине Звечан

by Sanja Sevic

У Општини Звечан одржана je 4. по реду седница Кризног Штаба  Општине Звечан. Кризни штаб је заседао у пуном саставу, коме је председавао Председник Привременог органа Општине Звечан, Иван Тодосијевић – Председник Кризног Штаба.

На седници су донети следећи закључци:

  • Поштујући мере и одлуке Владе Републике Србије, Кризни Штаб Општине Звечан доноси наредбу којом се забрањује излазак свим лицима старијим од 65 година ван својих станова у градској зони, и излазак из својих дворишта у руралним срединама.
  • Кризни штаб Општине Звечан још једном апелује на све грађане да поштују препоруке Владе Републике Србије, па сходно томе моли своје грађане да испоштују одлуку Владе Републике Србије о забрани кретања становништва у периоду од 20h до 5h ујутру. Такође се даје препорука обавезног држања раздаљине од најмање два метра између два лица.
  • Кризни Штаб Општине Звечан је од Центра за Социјални рад и Црвеног крста добио списак свих лица старијих од 65 година и свих лица која сама живе, и у току данашњег дана кренуће се у обилазак истих.
  • За сада нема случајева заражених вирусом COVID-19.
  • Контакт телефон који грађани могу позвати: 028/664-728.

 

 

Повезани чланци

Skip to content