Тодосијевић обишао породицу Недељковић у Сувом Долу

by Sanja Sevic

Председник Привременог органа Општине Звечан Иван Тодосијевић  данас је боравио у селу Суви До, надомак Бањске и  посетио сеоско домаћинство Славише Недељковића који се дуги низ година бави сточарском производњом. Тодосијевић је овом приликом разговарао са Славишом о свим проблемима али и потребама са којима се суочавају сеоска домаћинства у удаљеним селима на подручју општине Звечан.

Недељковић, који са родитељима, супругом и троје деце живи углавнм од сточарства и пољопривреде изразио је велику захвалност  председнику Тодосијевићу  због посете али  пре свега због заинтересованости  и показане бриге да се помогне сеоским домаћинствима, прошире капицети  и унапреди сточни фонд .

Иначе, програмом Владе Србије а преко Канцеларије  за Косово и Метохију издвојена су значајна средства за набавку сточног фонда, опреме за мужу као и изградњу адекватних објеката за смештај стоке.

„Тренутно је у процедури расписивање јавне набавке за ова три програма“, рекао је председник Привременог органа општине Звечан Иван Тодосијевић и обећао И друга значајна улагања.

Извор: ТВ Мост

Повезани чланци

Skip to content