Грешка
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Zvecan" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Зоран Кривокапић

 Рођен је 1955. године у Звечану. Прво медицинско образовање стекао је на Медицинском факултету у Београду где је 1980. године дипломирао. 1984. године одбранио је магистарску тезу, 1984. положио специјалистички испит из опште хирургије са одличном оценом, а докторску дисертацију је одбранио на Медицинском факултету у Београду 1988. године.

Опширније: Зоран Кривокапић

Новак Ђоковић

 Рођен је 22. маја 1987 у Београду, по освојеним турнирима, најбољи српски тенисер свих времена, који је тренутно други играч на АТП листи најбољих тенисера на свету. Професионално игра од 2003. године.

Опширније: Новак Ђоковић

Југослав Костић

 Рођен је 19. фебруара 1939. године у селу Рудинe тада општина Бањска, а сада општина Звечан. Основну школу успешно је завршио је у Бањској, а Гимназију је завршио у Косовској Митровици. На студије одлази у Београд и успешно дипломира на Пољопривреном факултету.

Опширније: Југослав Костић

Марко Ђурић

 Марко Ђурић, директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије. Марко Ђурић рођен је 1983. у Београду. Он је дипломирани правник, који је још током студентских дана исказао високу друштвену свест кроз ангажовање у студентским организацијама, иницирање и организовање бројних трибина, панел дискусија међународног карактера и других јавних манифестација.

Опширније: Марко Ђурић

Владимир Путин

 Рођен у Лењинграду (данашњи Санкт Петербург) 7. октобра 1952. Његова мајка Марија Ивановна Путина је била радник у фабрици, а отац Владимир Спиридонович Путин је био регрутован у Совјетску морнарицу.

Опширније: Владимир Путин